höstens mörker.

löven som var ganska fina ligger på marken och blir trampade på av kängor och har antagit en jämn brun nyans och en lagom geggig konsistens. suck. nu är det tråkhöst på gång. förra veckan trotsade jag mörkret, tog på en sån dära charmig neongul väst, gick ut i luften och löpte. löpte utan att tänka på det. det är värt att trotsa min första reaktion vid mörker och regn, dvs att bara lägga mig under täcket och sova, och istället gå ut. skita i om det regnar, skita i rädslan för våldtäksmän i mörkret. trotsa behovet av lathetsmys och istället andas frisk luft och känna mig lite bättre. carpe diem! yey!

jag var i norrpan i helgen. intensivt. men kul. mycket kul. firade hanna som fyllde 30 år, hade inte kameran med mig tyvärr. sedan gick jag ut och slirade en ganska kort stund men hann pussa på mina kära vänner i dansvimlet. nu ska jag "aldrig" mer slira och bara dricka smoothies och vatten alla lördagkvällar framöver. he he.

kollar på dessertmästarna. (multitasking, det är ju inte bra egentligen) . alltså de är så duktiga. jag kan typ inte göra efterrätter. efterrätter jag gjort och omdöme: daimglasstårta: typ den godaste jag vet. kladdkaka: en gång gjorde jag med blå vispgrädde, det ni! innovativt som söen. kladdkakorna brukar aldrig bli perfekta, antingen blir det sjukt kladdigt, eller så blir det torrt. chokladmousse: haha! ett ofantligt misstag. en gång blev den bara så otrolig mastig, och jag hade gjort jättemycket. albin och jag kräktes efter två skedar typ. men jag tror jag lyckats någon gång.. glass: vi har en glassmaskin! men har inte använt den så mkt - har gjort vaniljglass med chokladbitar (var äcklig choklad dock), och saffransglass. den var god. det är ju gott med glass, men det blir ju oftast en uppblåst mage på det. kan man göra glass på sojamjölk? citronglasstårta: jag tyckte att den var helt okej, men albin och alex och adam gav den väldigt bra betyg så jag antar att den var lyckad. sen tror jag inte jag har gjort nån mer efterrätt. kakor har jag väl gjort. jag  bakar helt enkelt inte så jäkla mycket. blir så besviken när jag misslyckas, efter att ha lagt ner massa tid och energi. nu har ni fått reda på lite mer matnyttig information om mig. he he.

Kommentarer

Populära inlägg